Afstudeer/Stage opdracht - Rental department

  • Office
  • Amsterdam-Weesp, Netherlands

Afstudeer/Stage opdracht - Rental department

Job description

Studierichtingen:

Commerciële Economie, Marketing Communicatie, Bedrijfskunde, International Business, Management


RENTALS

Airworks Rentals biedt opblaasbare evenementdecoratie van topkwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring in professionele festival-, theater-, club-, sport- en concertproductie, creëren wij sensationele rekwisieten die een verbluffende visuele impact toevoegen aan elk event. Onze liefdevol vervaardigde, grootschalige 'luchtsculpturen' zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook gemakkelijk te installeren en op te blazen, efficiënt duurzaam te vervoeren en veilig in te pakken. Stunning Inflatable Event Decor - Airworks Rentals


DE STAGE

Onze huidige business op het gebied van rentals verloopt goed, maar wij denken dat er meer te winnen valt. We willen verder bouwen aan de “groeiende onderneming” in de onderneming, op basis van onze kernbusiness: superinspirerende inflatables leveren aan een groot groeiend (inter)nationaal publiek.


Tijdens jouw afstudeerperiode ga je aan de slag met het opstellen van een compleet Businessplan.

Trefwoorden: Doelgroep analyse, Toegevoegde waarde, Marketing & Presentatie, Concurrentieanalyse, Productanalyse, Financieel plan, advies & implementatie.


Nader toegelicht: Het maken van een marktanalyse over de concurrentiepositie (BMC, SWOT analyse, Growth Hack). Wie zijn de prospects, stakeholders en wie de concurrenten? Welke inflatables gaan als een trein en welke zijn gedateerd? Welke lonen het om te vermenigvuldigen en van welke nemen we beter afscheid? Of welke hebben we niet in het assortiment, maar zouden er absoluut in moeten? Hoe bedienen we onze klanten nog beter? Etc. etc.


Het concretiseren van de ideeën en de plannen voor deze geweldige afdeling en de haalbaarheid daarvan in kaart brengen behoort tot je onderzoekstaken. Je komt te weten waar de kansen liggen, wat de trends zijn, welke (internationale) markten we nog kunnen bedienen, maar ook welke (acquisitie) activiteiten we nog kunnen bedenken en uitvoeren. Uiteraard nodigen we je van harte uit om ook ideeën voor verbetering te doen voor de website en hoe we een nog betere afstemming met de klant kunnen bereiken. Dit alles presenteer je samen met een marketing en multimediaplan met een heldere strategie voor onze website, maar ook afgestemd op diverse communicatieplatformen en doelgroepen, inclusief ontwerp, storytelling, fotografie etc.


Wat wij bieden:

  • Een super interessante (onderzoeks)stage waarbij je ook mee mag draaien in de dagelijkse werkzaamheden om snel inzicht in de afdeling te verkrijgen
  • Unieke sneakpreviews van de Inflatables die we creëren op de Projects afdeling
  • Een plezierige, informele werksfeer op ons kantoor/studio en in onze werkruimte 
  • Dagelijks verzorgde vegetarische lunch met het team
  • Je bent van harte welkom op de borrels en teamuitjes


Als jij alles uit jouw stageperiode wilt halen en zoveel mogelijk wilt leren in die twintig weken in een leuk, veelzijdig en muzikaal team…. Reageer dan vandaag nog!

Job requirements

Wie ben jij?

Je bent een gedreven, proactieve, communicatieve en vooral nieuwsgierige student die houdt van aanpakken. Je hebt belangstelling in de ontwikkeling van (multimedia)concepten, (B2B) events en hebt een bovenmatige interesse in de evenementensector (in de breedste zin van het woord). Je bent praktisch ingesteld en in staat om evenwicht aan brengen in de combinatie van sales, efficiëntie en uitvoering. Je beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift, en kunt overweg met verschillende softwarepakketten.