Skip to content

Intern Sewing Studio

On-site
  • Weesp, Noord-Holland, Netherlands
€250 per monthSewing

Job description

Sewing for the stars!


Ben jij bezig met een opleiding richting stand-, decorbouw, ruimtelijke vormgeving, grafische design of ambacht?

Als stagiair(e) kijk en werk je mee met projecten voor topartiesten en evenementen op het hoogste internationale niveau zoals Muse, J.Balvin, Beyonce, Pink, EDC, Tomorrowland, de opening ceremonies van de Olympische spelen en diverse grote internationale dans- en theatervoorstellingen. Wil je meewerken aan deze Inflatables/decors gemaakt van polyester doek? Dan zijn we op zoek naar jou!

De hoofdmoot van je stage is het leren werken in een naaiatelier, hier zul je dan ook de meeste tijd doorbrengen. Daar zal je leren patronen uitzoeken, print snijden en uiteraard het stikken op een industriële naaimachine. Je kijkt ook mee bij de plottafel waar we automatisch patroondelen snijden. En je helpt mee bij de werkzaamheden m.b.t. de verhuur van onze inflatables om zo inzicht te krijgen in het logistieke proces. Ook nemen we je graag een keer mee op locatie voor de opbouw van een inflatable.


Wat bieden wij jou? Onze stagevergoeding bedraagt €250 bruto (fulltime) per maand. Je wordt begeleid door professionals en je doet veel praktische ervaring op. Wij hebben een unieke werkplaats in Weesp en zijn wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp van inflatables.

Er heerst een plezierige, informele werksfeer en werken in een leuk creatief team van zo’n 20 vaste collega’s en een grote groep freelancers. We hebben dagelijks verzorgde vegetarische lunch en in de pauze kan je tafelvoetballen, tafeltennissen, muziek maken of koekjes eten. Ook ben je van harte welkom op onze maandelijkse borrels en teamuitjes.Job requirements

Wie zoeken wij?

  • Je steekt graag je handen uit je mouwen.
  • Je hebt een flexibele instelling waarbij je goed kan schakelen tussen verschillende taken.
  • Verder ben je pro-actief, communicatief sterk en werk je goed in een team samen.
  • Je bent meer dan 5 maanden beschikbaar.

or